Najdražji plesni čeveljčki – dobrodelna akcija

0
17
martina-smodis-plesni-ceveljci

Danes, ko je Miklavž, na Salsa Portalu objavljamo objavo o dobrodelni akciji za nakup malo drugačnih plesnih čeveljčkov.

Vse nas, ki plešemo, druži veselje do plesa, do ritma in lahkotnih korakov s katerimi drsimo med posameznimi figurami sami ali s soplesalcem. In pri tem uživamo. Preprosto uživamo v čudovitem in lahkotnem gibanju.

Martina je ena izmed nas. Ravno tako ljubi ples. Ljubi drsenje njenega vozička po plesnem odru. Obračanje s soplesalcem, piruete, »korake« … Njeni nastopi na tekmovanjih so vedno dih jemajoči in dosega lepe rezultate. Lahko bi na dolgo in široko opisovali njeno zgodbo, a vemo, da je vsakemu, ki pleše, popolnoma jasno, o čem govorimo. O njeni ljubezni do plesa.

Da bi Martina ostala v gibanju in dosegla visoko zastavljene cilje, potrebujem nov športni plesni voziček, ki bi jo lahkotno ponesel po plesišču. Vrednost po meri izdelanega plesnega vozička je 7.500 €, kar je za Martino, ki je študentka 3. letnika programa za medjezikovno posredovanje na Filozofski fakulteti v Ljubljani, prevelik finančni zaloga.

Martini, lahko pomaga vsakdo, ne glede na to ali je plesalec ali ni. In vedno, ko bo dosegla lep rezultat, boste lahko ponosni, da ste ji tudi vi pomagali do čudovitih plesnih »korakov«. Življenje jo je obdarilo z energijo, predanostjo, strastjo in vztrajnostjo. Če z njo delite te občutke, se vam iz srca zahvaljuje za pomoč pri nakupu »NAJDRAŽJIH PLESNIH ČEVELJCEV«.

martina-smodis-dobrodelna-akcija

Več o Humanitarnemu zavodu Vid in Martini Smodiš si lahko preberete tudi na www.zavod-vid.si.

P.S. Obveščamo vas, da je humanitarna akcija uspela in da bo Martina dobila svoje najdražje plesne čeveljce v ponedeljek, 18. 3. 2019, 16.00 uri v dvorani Zavoda za gradbeništvo Slovenije, Dimičeva ulica 12, 1000 Ljubljana. 🙂