Kizombada #7 – 18. 2. 2017

0
7
Kizombada 7

V soboto, 18. februarja 2017 bo že 7. Kizombada! 🙂

Kje? Lounge klub Pržan, Cesta Andreja Bitenca 68, Ljubljana
Kdaj? Sobota, 18. 2. 2017, od 20.00 do 4.00 ure.
Vstopnina? Cena delavnic in žura je 15,00 €, samo žur je 10,00 € (Cene vključujejo konzumacijo v vrednosti 3,00 €).

Hitra dejstva:

  • Štart ob 20.00 uri s KIZOMBA TARRAXADA delavnico (gostujoči inštruktor PEPPE KIZOMBA iz Udin, Italija)
  • Ob 21.00 nadaljujemo s SEMBA delavnico (gostujoči inštruktor PEPPE KIZOMBA)
  • Žur s tremi top DJi štarta po delavnicah ob cca 22.00 uri.

V nekaj več besedah:

Tokrat nas bo obiskal PEPPE KIZOMBA, ki bo imel kar 2 delavnici: kizomba tarraxada in semba. Delavnici bosta primerni za vse, ki niste popolni začetniki.

Peppeta poznate že mnogi, še posebej seveda plesalke, ki ga ne pustite sedeti. Plesalci, vas zanimajo njegove skrivnosti? 🙂

Ob 22ih pa pričnemo z žurom in tokrat nas bo z izvrstnim smislom za glasbo razvajal DJ IGOR iz Zagreba, ki se kali v res odličnega DJ-a. Nekateri ste ga že lahko slišali na festivalih v Medulinu, Zagrebu in Beogradu. Seveda ne bosta manjkala tudi že poznana in preizkušena DJ Bradley in DJ Kizzmark.

Tvoj prispevek za žur je 10 eur (po delavnicah), 15 eur če pridete že na delavnici. Zelo ugodno! Pa še konzumacija je vključena, kot vedno (v vrednosti 3 eur).

S kizombadami želijo organizatorji popestriti dogajanje na slovenski kizomba sceni. Kizombade so v Angoli obstajale že davno pred kizombo (plesom in glasbo), ki v narečju kimbundu pomeni zabava.

Na kizombadah so se zabavali sorodniki, prijatelji, sosedi, znanci, ki so se vrteli na zelo raznoliko glasbo z vseh koncev sveta. Na kizombadah bodo vrteli kizombo, sembo, zouk, ghettozouk …

Se vidimo!! 🙂