Grega Čufer

0
57
Grega Čufer

Grega Čufer je že v rani mladosti kazal motorične preddispozicije in potencial, vendar ni imel možnosti plesa, se je v ta svet podal, ko se je preselil v Ljubljano. Nekaj mesecev po tem, ko je spoznal dinamično življenje mesta, se zaljubil v salso, ki je sedaj z njim že skoraj 10 let.

Svoje znanje in izkušnje je nabiral v plesni šoli Buba, ki je bil del njene zgodbe skoraj od vsega začetka do konca, in sicer pri učitejih kot so: Katja Klep, Hrvoje Kraševac, Giancarlo Johannson, Matej Bertoncelj, ter mnogih mednarodno priznanih plesnih učiteljih na salsa festivalih. V teh letih je bil del mnogih plesnih skupin in nastopov, med drugim Latinissimo Men show team pod vodstvom Giancarlo Johannson ter plesni projekt z Eleno Karashevo. Sodeloval z različnimi plesnimi organizacijami in šolami doma in v tujini.

Poznan po tem, da svoje tečajnike navdušuje, povezuje in kot plesni mentor pomaga pri njihovih prvih plesnih korakih v svet salse, to dela s srcem in poslanstvom. Slednje sam opisuje kot “Odpiranje vrat ljudem v nov svet, nove ideje, nova poznanstva” – tečajnikom v svet plesa kot plesni učitelj, turistom v svet potovanja kot hotelir in radovednim udeležencem na TEDx dogodkih v svet novih idej kot vodja registracije.

Grega vodi tečaje v plesni šoli Salsa Slovenija.

Grega Čufer uči v skupinah ali v individualni obliki naslednje plese:

  • salso (solo ali v paru)

Grega lahko kontaktiraš tako, da mu pošlješ e-poštno sporočilo na grega.salsa@gmail.com ali pa obiščeš njegov Facebook profil. 🙂