Plesna predstava Izplesana

/Plesna predstava Izplesana

Plesna predstava Izplesana

Avtor: |2017-11-07T13:32:38+00:0006. 11. 2017|Kategorije: Plesne predstave, Salsa dogodki|Oznake: , , , , , , , , |
18Nov2017

Od 21.00 do 22.15

Lokacija: Center kulture Španski borci

Zaloška cesta 61, Ljubljana

Amaya Dance Company, ki je že navdušila občinstva na treh evropskih turnejah, se vrača v Slovenijo z novo predstavo modernega orientalskega plesa. Mednarodno zasedbo tokrat sestavljajo plesalke iz Rusije, Kazahstana, Slovaške, Švedske, Italije in Slovenije. Kot umetniški vodja projekta jih vodi Manca Pavli, ki je Tribal Fusion stil trebušnega plesa pripeljala tudi v Slovenijo, kot uveljavljena pedagoginja pa ga sedaj poučuje po celem svetu.

Plakat Izplesana

Po razprodanih dvoranah predstav Orient Under Construction, Bellydance Unveiled ter Infusion Project se tokrat premiera nove predstave obeta v Ljubljani. Predstava Izplesana se ukvarja z aktualnimi vprašanji ženske identitete. Kljub navidezni enakosti v družbi namreč ženske še vedno oblikujejo skrita pričakovanja in stari vzorci družbe.

Plesalke se ukvarjajo s primarnim dojemanjem ženske, ki jo svet v prvi vrsti ceni in ocenjuje na podlagi njene zunanje lepote, vedno znova pa spregleda njen pogum, značaj ali spretnost. Kontrastnost predstavi pa daje njen abstraktni pogled na prostore svobode, v katerih se ženska izraža in zaživi.

Vse podrobnosti o nakupu vstopnic lahko najdeš na www.bellydance-fusion.com.

O AVTORJU:

Spletni portal, ki je nastal iz radosti in navdušenja nad salso, bachato, kizombo ter ostalimi plesi. Vabljen-a v našo družbo, kjer boš dobil-a najnovejše informacije o tem, kje se kaj “dogaja” na plesnem področju.