10Nov2018

Od 21.00 do 4.00

Lokacija: Dnevna soba

Verovškova ulica 55, Ljubljana

V soboto, 10. novembra 2018 bo že 15. Kizombada! 🙂

Hitra dejstva:

  • Štart ob 21.00 uri z delavnico - gost Igor
  • Žur štarta po delavnicah ob cca 22ih
  • Prispevek: 15,00 € (delavnice & žur), 10,00 € (samo žur)
  • Vključeno 3,00 € konzumacije (1 pijača)

V nekaj več besedah:

V našo družbo prihaja zdaj že dobro poznani IGOR, ki v Zagrebu skupaj s partnerko IVANO vodi kizomba tečaje in organizira Kizombade. Kot izvrsten DJ, ki je vedno na tekočem z glasbenimi novostmi, je vse bolj prepoznaven tudi na evropski kizomba sceni. Zato je tokratna Kizombada vsekakor dogodek, ki ga ne gre zamuditi.

Štartamo ob 21h z delavnico in potem ob cca 22ih damo musko naglas. 🙂 DJ IGORJU se pridruži še domače gore list DJ KUKI in žur bo popoln!

S kizombadami želimo popestriti dogajanje na slovenski kizomba sceni. Kizombade so v Angoli obstajale že davno pred kizombo (plesom in glasbo), ki v narečju kimbundu pomeni zabava. Na kizombadah so se zabavali sorodniki, prijatelji, sosedi, znanci, ki so se vrteli na zelo raznoliko glasbo z vseh koncev sveta. 

Ker nam je tak koncept zabave všeč, bomo tudi na naših kizombadah vrteli vse od kizombe, sembe, zouka, ghettozouka, tarraxinhe, kakega kudura in še česa.

Na kizombadah so se zabavali sorodniki, prijatelji, sosedi, znanci, ki so se vrteli na zelo raznoliko glasbo z vseh koncev sveta. Na kizombadah bomo vrteli kizombo, sembo, zouk, ghettozouk …

Se vidimo!! 🙂