Brilliant Salsa

0
91
brilliant-salsa-tanja

Tanjina plesna pot se je začela pri 9 letih v plesni šoli Pingi, kjer je trenirala rock’n’roll. Nato je svojo plesno pot nadaljevala v plesni šoli Power Dancers. Takrat je pod okriljem Natke Geržina bila članica plesne skupine Dancing Angels s katero je nastopala v Sloveniji. Nastopale so v vseh večjih mestih v sklopu Popstars Tour s skupino Bepop. Nadomeščala je plesne tečaje v plesni šoli Natke Geržina in v Plesni šoli Sebastian.

Iz otroštva v najstništvo je začela obiskovati tečaje jazza in se vključila v English Student Theater na II. Gimnaziji v Mariboru, kjer je pod okriljem Mojce Cvikl trenirala jazz in sodelovala v plesno/pevsko igralski predstavi Queen-We will rock you. Leto kasneje je sodelovala pri odprtju plesnega društva Rekreativo, kjer je poučevala hip hop. Takrat se je s svojo skupino udeležila tudi plesnega tekmovanja Plesni utripi pod okriljem Plesne Izbe Maribor.

Leta 2015 se je srečala s salso v Plesno rekreacijskem centru Jam, kjer je 2 leti obiskovala tečaj salse pri GM Studiu. Njena plesna strast jo je konec leta 2016 ponesla v Ljubljano k Ani Uršič, srčni osebi, fantastični plesalki, ki svoje plesno znanje v Sloveniji deli že več kot 8 let.

Tisto leto jo je Ana povabila v svojo plesno skupino Lupitas. S plesno skupino je nastopala po večjih festivalih in dogodkih v Sloveniji in tujini. Zraven plesa, ki jo spremlja že celo življenje je profesorica biologije in kemije in magistrica kemije. Tako čuti strast do narave. Ko ni v dvorani, je najraje nekje na Pohorju ali na sosednjih slovenskih hribih.

Njena pot se nadaljuje pod imenom Brilliant Salsa. Na ljudi želi prenesti pozitivno energijo s plesom, nenehnim učenjem, povezovanjem, druženjem. Kot v življenju se tudi v plesu učenje nikoli ne konča, kar pa je tudi eden izmed razlogov zakaj tako rada pleše … ker se uči in lahko uči.

Tanja Radić uči v skupinah ali v individualni obliki naslednje plese:

  • Salsa
  • Salsa styling za ženske

Tanja vodi plesne tečaje v Plesno rekreacijskem centru JAM v Mariboru.

Tanjo lahko kontaktiraš na e-pošto tanja@brilliantsalsa.com ali obiščeš njeno spletno stran www.brilliantsalsa.com, kjer si lahko pogledaš njeno ponudbo plesnih tečajev.

Najdeš jo tudi na Facebooku in Instagramu. 🙂